1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Near East Hayat’dan Sağlık Sigortalılarına büyük kolaylık!
Near East Hayat’dan Sağlık Sigortalılarına büyük kolaylık!

Near East Hayat’dan Sağlık Sigortalılarına büyük kolaylık!

Eczane uygulaması hayata geçti!

A+A-

Near East Hayat, Sağlik Sigortası’nda gerek müşteri portföyünü gerekse hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Nisan 2018’den bu yana faaliyetlerini sürdüren şirket,  Ağustos 2018 tarihi itibariyle de Sağlık Sigortaları’nda üretime başladı ve 5 ay gibi kısa bir sürede 8.500 sigortalıya ulaştı.

KKTC halkını sağlık sigortası alanında bilinçlendirmeyi ve ada da sağlık sigortacılığının yaygınlaşmasını hedefleyen şirket, sigortalıların anlaşmalı sağlık kurumları ve  anlaşmalı eczanelerden faydalanmalarını sağlayacak bir sistem kurarak bu bağlamda önemli bir adım attı ve Eczaneler ile Doğrudan Ödeme Sözleşmeleri imzalayarak Eczaneler ağını genişletmeye başladı.

Bu sözleşmeler ile Eczane Uygulamasını hayata geçiren Near East Hayat, sigortalıların anlaşmalı eczanelerden ilaçlarını  almasını sağlıyor.

KKTC’de çok ciddi rakamlara ulaşabilen sağlık giderlerini uygun fiyatlarla teminat altına alan ve Sigortalı’nın adına sağlık ile ilgili tedavi masraflarını Doğrudan Anlaşmalı Sağlık Kurumlarına ödeyen Near East Hayat, bu uygulama ile sigortalıların ilaç alımlarında da büyük kolaylık sağlamış olacak.

Eczane Uygulaması ile sigortalılar eczaneye gittiklerinde ilgili reçeteyi eczacıya göstererek ilaçlarını sadece katkı payı ödemek suretiyle alabilecekler.

Lefkoşa, Magusa, Girne ve Güzelyurt’ta bulunan bugün itibari ile 8 farklı eczane ile anlaşma sağlayan Near East Hayat, Anlaşmalı Kurumlar Network’ünün önemli bir ayağı olan Eczaneler sayısının da sigortalı sayısına paralel olarak ilerleyen süreçte artacağını bildirdi.

Lefkoşa’da bulunan Laika Gökçekuş Eczanesi, Yenikent Eczanesi, Firuz Ergil Eczanesi, Zehra Eczanesi; Magusa’da Halkın Eczanesi, Girne’de Aşar Eczanesi ve Aşar Karaoğlanoğlu Eczanesi, Güzelyurt’da ise  Aşar Eczanesi , Near East Hayat’ın Doğrudan Ödemeli Eczanelerindendir.

Near East Hayat, kurumsal web adresi  neaeareasthayat.com  da anlaşmalı kurumlarını ve adreslerini güncelleyerek  sigortalıların doğru adrese en yakın zamanda  ulaşmasını sağlıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.