1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Nerden çıktıysa birinin aklına bunu ayırmak geldi"
“Nerden çıktıysa birinin aklına bunu ayırmak geldi"

“Nerden çıktıysa birinin aklına bunu ayırmak geldi"

Arıklı ise, devlet istatistik kurumuna ihtiyaç olduğunu ancak bugüne kadar DPÖ çatısı altında olduğunu ve başarısını da buna borçlu olduğunu savundu

A+A-

YDP Milletvekili Erhan Arıklı ise, devlet istatistik kurumuna ihtiyaç olduğunu ancak bugüne kadar DPÖ çatısı altında olduğunu ve başarısını da buna borçlu olduğunu savundu.  Arıklı, “Nerden çıktıysa birinin aklına bunu ayırmak geldi. Ne sorun çıktı ki böyle bir karar alındı?” dedi.

DPÖ, bu kadar az personelle işleri nasıl yürüteceğini merak ettiğini kaydeden Arıklı DPÖ’nün içinden İstatistik Kurumu’na personel aktarılması durumunda, DPÖ’nün şimdiye kadar yaptığı faaliyetleri yapmaya nasıl devam edebileceğini sordu.

Yapılması gerekenin DPÖ’yü kuvvetlendirmek ve lojistik sağlarken, devlet kurumlarının istatistik birimlerini güçlendirmek olduğunu savunan Arıklı, İstatistik Kurumu’yla DPÖ’de çift başlılık yaratılacağını iddia ederek, bu tasarıya ret oyu vereceklerini söyledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.