1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. New York’ta yeni kısıtlamalar: Evde en fazla 10 kişi
New York’ta yeni kısıtlamalar: Evde en fazla 10 kişi

New York’ta yeni kısıtlamalar: Evde en fazla 10 kişi

ABD'nin New York eyaletinde, Covid-19 salgını vakalarında görülen hızlı yükseliş dolayısıyla iş saatlerine kısıtlama getirildi. Ev toplantıları da 10 kişi ile sınırlandırıldı.

A+A-

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsünden en fazla etkilenen ülkelerin başında gelen ABD’de yeni kısıtlamalar hayata geçiriliyor.

Ülkede en fazla vaka görülen New York eyaletinde iş saatlerine kısıtlama getirilirken ev toplantıları ise 10 kişi ile sınırlandırıldı.

New York Valisi Andrew Cuomo, artan corona virüsü vakaları nedeniyle eyaletteki bar, restoran ve spor salonlarının cuma gününden itiberen saat 22.00 itibariyle kapatılması kararı aldıklarını aktardı. ABD’de vaka sayısı 10 milyon 708 bin 728´e yükselirken hayatını kaybedenlerin sayısı 247 bin 398’e yükseldi.New York’ta yeni kısıtlamalar: Evde en fazla 10 kişi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.