1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ödüllü film Tuh Tepesi’nin galası gerçekleşti
Ödüllü film Tuh Tepesi’nin galası gerçekleşti

Ödüllü film Tuh Tepesi’nin galası gerçekleşti

Tribeca Film Festivali ve Altın Koza gibi ulusal ve uluslararası festivallerde ödülleri toplayan Nuh Tepesi filminin özel gösterimi dün akşam gerçekleşti

A+A-

Katıldığı ulusal ve uluslararası festivallerde ödüllerle dönen Nuh Tepesi filminin galası dün akşam gerçekleşti. Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve Mehmet Özgür’ün yer aldığı film, 6 Mart’ta gösterime girecek.

 


Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyunculardan Haluk Bilginer, “Senaryoyu ilk okuduğumda çok beğendim” dedi ve ne olursa olsun filmde yer almak istediğini söyledi. Bilginer şöyle devam etti: “Ne mutlu ki tarihler ayarlanabildi ve ben oynadım. Çok severek çalıştım. Umarım seyirci ile buluştuğunda onlar da sever filmi.”


Hande Doğandemir böyle bir filmde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti: “Nuh Tepesi yolculuğu uzun bir yolculuk ve o bütün festival sürecinden sonra bugün vizyonda yer bulması ve seyirci ile buluşması benim için çok kıymetli… Harika bir kadro, benim için gurur verici.”


Ali Atay ise “İnanılmaz bir ekiple güzel hikayeyi ağır bir hikayeyi konuşa konuşa, dertleşe dertleşe, bir ekip çalışması ile birlikte çok güzel bir sekilde hayata geçirdik” dedi. Atay Nuh Tepesi’nin kalıcı bir film olacağını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.