1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Öğrencilere karantina ücreti söz konusu değil "
"Öğrencilere karantina ücreti söz konusu değil "

"Öğrencilere karantina ücreti söz konusu değil "

Amcaoğlu, ‘Yurt dışından KKTC’ine gelecek öğrencilerden karantina ücreti almanın söz konusu dahi olmadığını da kaydetti. Amcaoğlu, ‘Yanlış anlaşıldık’ dedi.

A+A-

ÖĞRENCİLERE KARANTİNA ÜCRETİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Bugüne kadar 27 tesiste 2 bin 209 kişinin gözlem evinde kaldığını şu an için ise 69 kişinin ise halen gözlem evinde olduğunu belirten Amcaoğlu, Yurt dışından KKTC’ye gelecek öğrencilere karantina ücreti uygulanmayacağını aktardı. Amcaoğlu, ‘bu konuda yanlış anlaşıldık’ dedi ve şöyle devam etti, “Yurt dışından gelen hiçbir öğrenci herhangi bir meblağ ödemeyecek. Öğrencilerin Temmuz’a kadar çoklukla gelme durumu söz konusu değil. Gelen öğrencilerinde bir meblağ ödeyeceği söz konusu bile değil.  Öğrencilerle ilgili yapılan tespit yanlış anlaşıldı. Asla herhangi bir öğrencinin buraya gelmesi durumunda Karantina ücreti söz konusu değildir.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.