1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Oğuz:"Halk ucuz elektriği ne zaman kullanmaya başlayacak "
Oğuz:"Halk ucuz elektriği ne zaman kullanmaya başlayacak "

Oğuz:"Halk ucuz elektriği ne zaman kullanmaya başlayacak "

UBP Milletvekili Dursun Oğuz da ikinci önergeyle ilgili konuşmasında, kurumun mali durumunun ortaya çıkmasını istediklerini söyledi

A+A-

Sağlam veri bulunmadığını kaydeden Oğuz, kurumun daha önce denetimle ilgili şaibelere karıştığına işaret etti. Oğuz, bu önergeyi bu konuların ortaya çıkarılması amacıyla verdiklerini belirtti.

Dursun Oğuz, UBP döneminde kurumun durumunun daha iyi olduğuna işaret ederek, bugün bu noktaya nasıl gelindiğini sordu.

Halkın ucuz elektriği ne zaman kullanmaya başlayacağını soran Oğuz, sistem değişikliğinin parasını halkın ödeyecek durumda olmadığını, mali yapının ve yeni sistemin tam maliyetinin ne olduğunun bilinmesi gerektiğini ifade etti.

Kabloyla elektrik getirme projesinin ne zaman ülkeye geleceğini soran Oğuz, UBP döneminde bir şeylere başlanan proje konusunda hükümetin ne adım attığına açıklık getirilmesini istedi. Oğuz, birinci öncelik kabloyla elektrik getirmekse, neden dört santral almaya karar verildiğinin açıklanmasını talebinde bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum