1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Oklar Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayarmı için atıldı
Oklar Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayarmı için atıldı

Oklar Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayarmı için atıldı

KKTC Okçuluk Federasyonu Navek A.Ş sponsorluğun da düzenlenen ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramına denk gelen 4. Minik, yıldız ve gençler kapalı alan lig yarışı Pazar gün Atatürk Spor Salonu Kapalı alanında yapıldı.

A+A-

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra KKTC okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi’nin günün anısına yaptığı konuşmadan sonra başlayan yarışmada, genç okçular milli takım seçmeleri için büyük önem taşıyan yarışmada bir birleri ile kıyasıya yarıştı. Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi yarışmanın açılışında yaptığı konuşmada “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramını çocuklara armağan eden Büyük önder Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ile andıklarını, hangi yarışma olursa olsun Okçuluk Federasyonu bünyesinde bu spora gönül veren ve bu sporu yapan çocukların dereceye girsin yada girmesin kalplerinde tüm çocuklarımızın birinci olduğunu belirtti.

Dereceye Girenler;

Minik Bayanlar: 1. Işık Tez, 2. Selin Özdilek, 3. Damla Akar

Yıldız Bayanlar: 1. Ceren Bulancak, 2. Sedef Kervanlı, 3. İdal Kutluhan

Genç Bayanlar: 1.  Pembe Ulaç, 2. Gizem Yükselen, 3. Sıdıka Cemmedo

Minik Erkekler: 1. Toprak Tosun, 2. Berkin Altındağ, 3. Efe T. Akyürek

Yıldız Erkekler: 1. Çetin Erdinç, 2. Doğu A. Kızılca, 3. Eren Paşa

Genç Erkekler: 1. Eray Merttürk, 2. ArçınÇelikesmer, 3. Osman Can Şeker

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.