1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Oktay: Hangi konu olursa olsun, sonuna kadar açığım hodri meydan!
Oktay: Hangi konu olursa olsun, sonuna kadar açığım hodri meydan!

Oktay: Hangi konu olursa olsun, sonuna kadar açığım hodri meydan!

TC Cumhurbaşkanı eski Yardımcısı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Gazeteci Cevheri Güven’in ortaya çıkardığı rüşvet iddialarına ilişkin Meclis kürsüsünden açıklama yaptı. Oktay, iddiaları yalanlayarak, iftira ol

A+A-

TC Cumhurbaşkanı eski Yardımcısı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, suikast sonucu öldürülen Kıbrıslı Türk iş adamı Halil Falyalı’nın eski muhasebe müdürü Cemil Önal’a ait olduğu iddia edilen ve Gazeteci Cevheri Güven’in ortaya çıkardığı rüşvet iddialarına ilişkin Meclis kürsüsünden açıklama yaptı. Oktay, iddiaları yalanlayarak, iftira olduğunu söyledi.

“Çamur atmayla alakalı eğer bahane arıyorsanız yanlış adama takıldınız”
TBMM kürsüsünden konuşan Oktay, ‘tescilli bir teröristin’ iftiralarından ve beyanlarından oluşan iftiraların Meclis kürsüsüne taşınacak kadar ileri gidilmesinin son derece üzücü olduğunu söyleyerek, “Hangi konu olursa olsun, sonuna kadar açığım hodri meydan” dedi.

Kendisinin ve birinci derece yakınlarının mal varlığının açık olduğunu ifade eden Oktay, “Çamur atmayla alakalı eğer bahane arıyorsanız yanlış adama takıldınız” dedi ve Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.