1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Osman Şahin DAÜ’de öğrencilerle bir araya gelecek
Osman Şahin DAÜ’de öğrencilerle bir araya gelecek

Osman Şahin DAÜ’de öğrencilerle bir araya gelecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi, 40 yıllık sanat yaşamında öyküleri 12 dile çevrilen, Türk Edebiyatı’nda yapıtları en çok sinemaya uyarlanan, Türk sinemasına ulusal ve uluslararası ödüller kazandıran Yazar Osman Şahin’i ağırlamaya hazırlanıyor.

A+A-

14 Aralık 2017 Perşembe günü, saat 09:30’da, Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda açılışı gerçekleştirilecek olan etkinlik ile öğrencilerle bir araya gelecek olan Şahin, “Dünyanın En İyi Okulları Köy Enstitüleri” konulu ve 14:30’da “Geniş Bir Nehrin Akışı / Yaşar Kemal” konulu konferanslar sunacak. Bu sunumların hemen ardından, saat 17:30’da Şahin’e ait “Mezarcı” isimli film gösterimi gerçekleştirilecek.

15 Aralık 2017 tarihinde de devam edecek olan söz konusu etkinlikte Şahin, saat 10:30’da “Edebiyat Sinemanın Anasıdır” konulu konuşmasını yapacak.  Katılımcılar bu sunumdan sonra, izledikleri film hakkındaki izlenimlerini söyleşi havası içerisinde yazarla paylaşabilecek. Ardından ise, saat 14:30’da  Şahin, kitaplarını imzaya açacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.