1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Otomobil alkollü yayaya çarptı
Otomobil alkollü yayaya çarptı

Otomobil alkollü yayaya çarptı

Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinde dün kaza meydana geldi. Dikkatsiz sürücü Fadıl DEĞİRMENCİOĞLU (E-78) yol kenarında yürümekte olan alkollü yaya Tayfun KALAYCI (E-47)’ya çarptı.

A+A-

Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinde dün kaza meydana geldi. Dikkatsiz sürücü Fadıl DEĞİRMENCİOĞLU (E-78) yol kenarında yürümekte olan alkollü yaya Tayfun KALAYCI (E-47)’ya çarptı. Kazada yaralanan olmazken Yaya Tayfun KALAYCI, sarhoşluk, rahatsızlık ve uygunsuz tavr-ı hareket suçlarından tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre: 23.03.2022 tarihinde, saat 19:30 sıralarında, Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinde, Fadıl DEĞİRMENCİOĞLU (E-78) yönetimindeki GT 840 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada yolun sol kısmında 306 miligram alkollü içki tesiri altında yürümekte olan yaya Tayfun KALAYCI (E-47)’ya çarpmıştır. Kaza sonucu olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri, yaya Tayfun KALAYCI’yı muayene etmiş olup, herhangi bir sağlık sorununun olmadığı tespit edilmiştir. Yaya Tayfun KALAYCI, sarhoşluk, rahatsızlık ve uygunsuz tavr-ı hareket suçlarından tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.