1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özersay: En uygun tarih Aralık ayı
Özersay: En uygun tarih Aralık ayı

Özersay: En uygun tarih Aralık ayı

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Halkın Partisi olarak üzerinde anlaşılacak en uygun tarihin Aralık ayı olacağını dile getirdiklerini ifade etti.

A+A-

Erken seçim tarihi konusunda Salı günü Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu başkanlığında toplanan Danışma Kurulu’nda konsensüs sağlanamadığını belirten Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Halkın Partisi olarak üzerinde anlaşılacak en uygun tarihin Aralık ayı olacağını dile getirdiklerini ifade etti.

“Erken seçim tarihi konusunda herkes elinden geleni yapmalı”

Daha önce üzerinde uzlaşılan 6 Şubat tarihi konusunda da açıklamalarda bulunan Özersay;  “6 Şubat tarihi belirlendiğinde, bizleri 6 Şubat’a kadar taşıyabilecek bir hükümet olduğu iddiası vardı en azından. Şimdi o iddia dahi yok. Birbirini suçlayan koalisyon ortakları var ortada. Bu ortamda Şubat’a kadar bırakalım da memleketi olmayan hükümet mi idare etsin?  Şuan o ihtimal ortadan kalktı” diyerek erken bir seçim tarihi belirlenmesi hususunda herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.