1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özersay uyardı: Hafife almayın
Özersay uyardı: Hafife almayın

Özersay uyardı: Hafife almayın

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, pandemi konusunda uyardı, hükümeti de sağlık çalışanlarına olan tavrı nedeniyle eleştirdi.

A+A-

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sağlık çalışanlarının aylardır  hiç ara vermeden büyük bir fedakarlıkla sabahlara kadar çalıştığına vurgu yaparak, sağlıkçıların hem fiziksel hem de psikolojik olarak ciddi bir yıpranmayı yaşadıklarına dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özersay, şunları kaydetti:

 

"Hükümet kendi siyasi çekişmeleri uğruna bu insanların konsantrasyonunu bozacak, onları demoralize edecek, meşgul edecek tartışmalardan ve yaklaşımlardan derhal vazgeçmeli, çalışma düzenleriyle ve sağlıktaki ihtiyaçlarla (personel dahil) ilgili olarak tereddütsüz destek atışı yapmalıdır.
Halk olarak bizler de kendimize çeki düzen vermeliyiz, hükümet ne kadar da geniş yürekli, vurdumduymaz davranırsa davransın salgında artan günlük vakalarda önce kendimizi sorgulamalıyız, kendi tedbirimizi kendimiz almalı ve uymalıyız, en iyi korunma böyle olur, başkasından medet ummayın.
Lütfen hafife almayın, salgın devam ediyor ve bu işin şakası gerçekten yok!"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.