1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özgey: “Bütün kamu hizmetlerini Lefke’ye ulaştıracağız”
Özgey: “Bütün kamu hizmetlerini Lefke’ye ulaştıracağız”

Özgey: “Bütün kamu hizmetlerini Lefke’ye ulaştıracağız”

UBP’nin Lefke Belediye Başkan adayı Adil Özgey, Lefke ilçesinde eksik kalan tüm kamu hizmetlerinin bölgeye ulaştırılmasını sağlayacağının sözünü verdi

A+A-

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Lefke Belediye Başkan adayı Adil Özgey, Lefke’nin ilçe olduğunu ancak kamu hizmetlerinin hala tam olarak bölgeye ulaştırılamadığına dikkat çekti.

Bu konuda mevcut belediye yönetiminin tam anlamıyla üzerine düşen görevleri yerine getirmediğine dikkat çeken Özgey, “Belediye Başkanı en başta halkımızın ihtiyaç duyduğu kamu hizmetini beldeye getirmek için uğraş vermeliydi” diyerek eleştiride bulundu.

Adil Özgey, 25 Aralık gecesi halkın takdiriyle Lefke Belediye Başkanı olmasıyla birlikte bölge insanının devlet hizmetlerinden en etkili şekilde yararlanabilmesi için bütün kamu hizmetlerinin Lefke’ye ulaşmasını sağlayacağı sözünü verdi.

Daha iyi, daha güzel, bölge halkına yakışır bir hizmet için çalışacağını söyleyen Özgey, “Lefke benim hayat kaynağımdır” diyerek, bölgesinin gelişimi için yola çıktığını kaydetti.

Adil Özgey, belediye yönetiminde adil olacağını ve hizmet üreteceğini ifade ederek, “Adım gibi adil bir başkan olacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.