
“Özgöçmen’in katil zanlısı mülteci kampında barındırılıyor”
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, Rum tarafının katil zanlılarını korumaktan vazgeçmesini istedi
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, ülkemiz sanatçılarından Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı Pakistan uyruklu Muhammed Salman’ın Larnaka’daki bir mülteci kampında barındırıldığını belirtti.
Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özersay, şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemiz sanatçılarından Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı Pakistan uyruklu şahıs Kıbrıs Rum tarafına kaçtıktan sonra Rum polisi tarafından yakalanmıştı. Bugün aldığımız bilgiye göre zanlı Larnaka’daki bir mülteci kampında barındırılıyor.
Rum tarafı artık katil zanlılarını korumaktan vazgeçmelidir. En azından bu konularda anlamlı bir işbirliği yapabilmeliyiz. Bu adada güven yaratmak konusunda samimiysek en azından bu konularda suçluların korunması anlamına gelen hareketlerden hepimiz kaçınmalıyız.”




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT