1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özgürgün "Kızımla plaja gitsem dedikodu çıkarıyorlar”
Özgürgün "Kızımla plaja gitsem dedikodu çıkarıyorlar”

Özgürgün "Kızımla plaja gitsem dedikodu çıkarıyorlar”

Özgürgün'den "nişan" iddialarına ilişkin açıklama geldi..

A+A-

Bakanlar Kurulu’nun Pazartesi gerçekleştirdiği toplantıda aldığı kararla çoğu 1974’ten sonra adaya gelen Türkiye kökenli 57 kişiye vatandaşlık verildi. Vatandaşlık verilen isimler arasında İstanbul’da yaşayan ve adaya turist vizesi ile gelen Şennur Gülbudak’ın da yer alması ortalığı karıştırdı.

Hiçbir neden gösterilmeden ve tatil için ara ara gelse de adada hiç yaşamayan bir kadına vatandaşlık verilmesi dün ‘Başbakan Hüseyin Özgürgün’le ilişkisi var, sevgilisine vatandaşlık verdi’ iddialarını da beraberinde getirdi.

Adada doğup büyüdüğü halde hâlâ vatandaşlık alanmayan onlarca kişi varken, Şennur Gülbudak isimli kadına vatandaşlık verilmesi muhalefet başta olmak üzere, vatandaşların da tepkisine neden oldu. Büyük tepki gösterilen bu vatandaşlıkla ilgili yazılan ve Türkiye basınında da "Sevgiliye vatandaşlık mı hediye edilir? Gül al, ev al, yüzük al da vatandaşlık hediye etmek ne demek?” yorumlarının ardından herhangi bir açıklama yapmayan Özgürgün dün Levent Özadam’a konuştu.

Başbakan Hüseyin Özgürgün hakkında çıkan ve dedikodu olarak nitelediği haberlere “Kızımla plaja gitsem dedikodu çıkarıyorlar…” diyerek tepki gösterdi.

Özadam’ın köşe yazına taşıdığı Hüseyin Özgürgün’le yaptığı telefon konuşmasıyla ilgili detaylarda Şennur Gülbudak isimli kadının hali hazırda evli olduğuna ve Başbakan Özgürgün’ün de şimdiki eşi Dilek Özgürgün’den boşandıktan sonra bir başkası ile nişanlanacağına da dikkat çekildi.

Bu vatandaşlık konusunda atılan iddilar ile birlikte Özgürgün’ün eşinden resmen boşanacağı konusu da dedikodudan çıkıp resmiyet kazanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.