1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özgürgün’den Özersay’a ağır sözler
Özgürgün’den Özersay’a ağır sözler

Özgürgün’den Özersay’a ağır sözler

UBP eski lideri Özgürgün, bugün kurulan UBP-HP hükümetine başarı dileklerini sunarken, HP lideri Özersay'a ise sözünü sakınmadı.

A+A-

Özgürgün, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda, hükümete başarı dileklerini sunarken, koalisyon ortağı Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay’a ise sözünü sakınmadı.

İşte Hüseyin Özgürgün’ün yazdıkları:

“Başta yapılması gerekeni son çırpınışlar olarak sergileyen Kudret Özersay; politikada kalıcı ve işlevsel olabilmenin en önemli temeli tutamayacağımız sözleri vermemek, başarılması imkansız, halka zarar verecek işlere kalkışmamak ve en zor zamanlarda gemiyi ilk terk eden olmamaktır.  vm  6t  ggggggggggggggb9lll

Partisi adına yapabileceği hiçbir şeyin kalmadığı noktada UBP’ye sarılmasını doğru ama başarılı bir siyasi gelecek için yetersiz buluyorum.

Ülkemizin şu anda bulunduğu ciddi sıkıntılı dönemden hızlıca çıkabilmesinin en doğru yolu bir hükümetin kurulmasıydı. UBP-HP koalisyonu canı gönülden dilerim ki başarılı olsun. UBP’nin başarısız olma lüksü yoktur.”

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, 2018 Ocak seçiminin ardından “(Başında Özgürgün’ün olduğu) UBP Genel Merkezi’ne kahve içmeye bile gitmem” sözleriyle çokça tartışılmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.