1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özyiğit’in durumu iyi
Özyiğit’in durumu iyi

Özyiğit’in durumu iyi

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, dün yeniden Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özyiğit, yapılan tetkiklerin ardından taburcu edildi

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, hafif göğüs ağrısı ve çarpıntı şikayetleriyle dün yeniden Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bakan Özyiğit, yapılan tetkiklerin ardından hastaneden taburcu edildi.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Kalp Damar Cerrahi Servisi doktorlarından Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Hasan Birtan, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit’in sağlık durumuyla ilgili KIBRIS’a açıklamalarda bulundu.

Özyiğit’in hastaneye hafif göğüs ağrısı ve çarpıntı şikâyetlerinden dolayı geldiğini belirten Birtan, kendisinin hastaneye yatırılarak kardiyologlar tarafından bütün tetkiklerinin yapılıp, sağlık durumunun takip edildiğini söyledi.

Dr. Hasan Birtan, yapılan tetkikler sonrasında Özyiğit’in sağlık durumunun iyi olduğu için taburcu edildiği bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.