1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Papa Francis’ten Twitter’da güldüren hata!
Papa Francis’ten Twitter’da güldüren hata!

Papa Francis’ten Twitter’da güldüren hata!

NFL takımlarından The New Orleans Saints, Jacksonville Jaguars ile oynadığı maçtan önce Papa Francis'ten ilginç bir destek aldı.

A+A-

NFL takımlarından The New Orleans Saints, Jacksonville Jaguars’ı yendiği maçtan önce Papa Francis tarafından ‘yanlışlıkla’ desteklendi.

Twitter’da kulübün resmi sembolünün de yer aldığı “#Saints” etiketini, dini bir konuyla birlikte paylaşan Papa, “Bugün yeni #Azizler için Rabbe teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar inançla yürüdüler ve şimdi şefaati için dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu tweet Pazar günü 5 yeni azizin göreve başlamasıyla ilişkilendirilse de, Papa Francis’in kullandığı #Saints etiketi kulübün sembolünü içeriyordu.

Bu hataya rağmen Papa Francis paylaşımını silmezken Jacksonville Jaguars’ı 13-6 yenen The New Orleans Saints, Twitter hesabından bir yaptığı paylaşımda Papa’yı alıntılayarak “Bunun üzerine kaybedemezdik” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.