1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Para Zayid Masood’da
Para Zayid Masood’da

Para Zayid Masood’da

Gökhan Naim cinayeti zanlıları Ali Okan Şengül ile Abubakar dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Lefkoşa’da 13 Mart tarihinde, Gökhan Naim’in öldürülerek tasarrufundaki yüklü miktardaki paranın çalınması ile ilgili önceki gün tutuklanan Ali Okan Şengül ile Abubakar Faiz dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede ifade veren Lefkoşa Adli Şubede görevli Polis Müfettiş Muavini Feyyaz İneci, Lefkoşa’da 13 Mart’ta meydana gelen “Taammüden Adam Öldürme, Adam Öldürme, Silahlı Soygun, Kanunsuz Ateşli Silah Taşıma ve Tasarrufu, Kanunsuz Patlayıcı Madde Taşıma ve Tasarrufu, Meskun mahalde ateş etme” suçlamalarıyla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

İneci, cinayet zanlıları Bilal Ahmad ve Faiz Ul Hassan’ın Naim’e ait para dolu çantanın Zayid Masood’a verildiğini itiraf ettiklerini belirtti. İneci, zanlı Ali Okan Şengül’ün HD 518 plakalı araba ile zanlı Zayid Masood’u Ercan Havaalını çemberinden aldığının belirlendiğini anlattı.

İneci, zanlı Zayid Masood’un kullanımındaki cep telefonu ile sim kartını zanlı Abubakar Faiz’in temin ettiğinin belirlendiğini kaydetti.

İncei iki zanlının da gönüllü ifade verdiklerini belirtti. İneci, soruşturmanın salimen yütürülebilmesi için zanlıların üç gün tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Cenkay İnan, zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalamsına emir verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.