1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Parkta kızlara bakarak mastürbasyon yaptı
Parkta kızlara bakarak mastürbasyon yaptı

Parkta kızlara bakarak mastürbasyon yaptı

Mağusa’da 45 yaşındaki M.B. Anıt Parkı içerisinde 17 yaşlarındaki 3 kıza bakarak mastürbasyon yaptığı gerekçesi ile tutuklandı.

A+A-

Mağusa’da kamuya açık park içerisinde cinsel taciz olayı yaşandı, olay bölgede tedirginliğe yol açtı. 45 yaşındaki M.B. isimli kişinin, dün Anıt Parkı içerisinde 17 yaşlarındaki 3 kıza bakarak mastürbasyon yaptığı öğrenildi.

Polise yapılan şikayet üzerine M.B. tutuklandı.

Zanlının, yürütülen soruşturma kapsamında cezai ehliyetinin olup olmadığının tespit edilmesi için Barış Ruh ve Sinir Hastalıklar Hastanesi’ne kontrole götürüldüğü öğrenildi.

Polisin yaşanan olayın ardından söz konusu şahıs hakkında “Cinsel taciz”, “Müstehcen teşhir ve hayasızlık” suçlamaları ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken, cezai raporunun temin edilmesinin ardından M.B.'nin teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.