1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Paul Scholes’tan Machester United’a Mesut Özil çağrısı!
Paul Scholes’tan Machester United’a Mesut Özil çağrısı!

Paul Scholes’tan Machester United’a Mesut Özil çağrısı!

İngiliz devi Manchester United efsanesi Paul Scholes, katıldığı televizyon programında Kırmızı Şeytanlar'ın Mesut Özil gibi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyledi.

A+A-

Manchester United’ın unutulmaz isimlerinden olan Paul Scholes, efsanesi olduğu İngiliz ekibiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken Mesut Özil isminin üzerinde durdu.

BT Sport’a konuşan Scholes, Manchester United’ın 1-0’lık Partizan galibiyetini değerlendirirken İngiliz ekibinin hücumda tıkandığını belirtti. Manchester United’a Mesut Özil çağrısı Paul Scholes, Manchester United’ın Mesut Özil gibi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Scholes, eski takımına çağrıda bulunurken, ”Mesut Özil gibi bir oyuncu, Manchester United’ın saha içindeki bağlantısını kuvvetlendirebilir. Mesut çok büyük bir kaliteye sahip ve oyun içindeki bağlantıyı çok iyi kurabiliyor. Manchester United için kısa vadeli bir çözüm olabilir” sözlerine yer verdi. Arsenal’da yeterince forma şansı bulamayan Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda takımda kalacağını ve sözleşmesini tamamlayacağını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.