1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polis devriyesi artırılsın
Polis devriyesi artırılsın

Polis devriyesi artırılsın

Surlariçi İbrahim Paşa Mahallesi Muhtarı Bülent Baytekin, bölgede geceleri dışardan gelen ve alkol alıp rahatsızlık veren gençlerin olduğunu söyleyerek yetkililere seslendi:

A+A-

Surlariçi İbrahim Paşa Mahallesi Muhtarı Bülent Baytekin, bölgede geceleri dıştan gelen ve alkol alıp rahatsızlık veren gençlerin olduğunu söyledi. Muhtar Baytekin, yetkililere çağrıda bulunarak, polis devriyelerinin artırılmasını istedi. Bölgeye özellikle hafta sonları güzel bir nüfus aktığını dile getiren Baytekin, daha fazla yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Bu sayede Baytekin, hem bölgenin canlanacağını hem de esnafın kazanacağını belirtti.

“Bölgelinin huzurla hayatına devam etmesini istiyorum”

“Ben 2006 yılından beri muhtarlık görevini yapmaktayım. Bölgemiz genelde yaşlı insanlardan oluşmaktadır. Bölgeye, Samanbahçe evlerini görmeye gelen turistler, kafileler var. Bölgemiz güzeldir ama geceleri problemler ortaya çıkıyor. Polisin Surlariçi’nden çıkmasıyla, genelde dışardan gelen ve alkol alarak rahatsızlık veren gençlerle uğraşıyoruz. Benim istediğim bölgedeki devriyelerin artırılması ve bölgelinin hayatını daha huzurlu bir şekilde devam ettirmesidir.”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.