1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polise teslim oldu
Polise teslim oldu

Polise teslim oldu

Mağusa’da 1 Haziran 2019 tarihinde “Themis Center” isimli binada bulunan boş ofisin kurşunlanması olayı ile ilgili olarak aranan Ramazan Cihan Timur tutuklandı.

A+A-

Mağusa’da 1 Haziran 2019 tarihinde “Themis Center” isimli binada bulunan boş ofisin kurşunlanması olayı ile ilgili olarak aranan Ramazan Cihan Timur, önceki gün polise giderek teslim oldu. Yaklaşık 20 gündür polis tarafından aranan ve arandığını öğrenmesi üzerine polise giderek teslim olan zanlı Timur, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhinde 2 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Veysi Çelik ile irtibat kurup zanlıları olay yerine getirdi

Meselenin soruşturmasını yürüten Müfettiş Muavini Halil Seven, 1 Haziran 2019 tarihinde “Themis Center” isimli binada bulunan 22 numaralı boş ofise 3 el ateş edilerek kurşunlandığını anımsattı. 

Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında Serhat Tokur, İsmet Sezener ve Metin Güler’in tutuklandığını anımsatan Seven, zanlı Ramazan Cihan Timur’un arandığını söyledi. Seven, zanlı Timur’un arandığını öğrenmesi üzerine önceki gün polise gelerek teslim olduğunu belirterek, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve olayla ilgili bağlantısının olmadığını beyan ettiğini açıkladı

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.