1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. “Psikanalitik süreç konusunda ki makalesi uluslararası dergide yayınlandı”
“Psikanalitik süreç konusunda ki makalesi uluslararası dergide yayınlandı”

“Psikanalitik süreç konusunda ki makalesi uluslararası dergide yayınlandı”

Sinal; Bu Makaleyi Girne Amerikan Üniversitemize Kazandırmaktan Çok Mutluyum

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aysin Sinal’in psikanaliz üzerine yapılan ve kendi yapmış olduğu çalışmalardan elde edilen verilere dayanarak ve geçmişte yapılan araştırmalarınıda kaynak olarak kullandığı “Psikanalitik Süreç Nasıl Çalışıyor, Geleneksel Teori, Çağdaş Teori ve Teknik Göz Önünde Bulundurularak
Açıklanması, Teori ve Teknik Arasında İlişki” konulu makalesi Mediterrenian Journal of Social Sience dergisinde yayınlandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sinal; “Psikanaliz sürecinin nasıl çalıştığını, geleneksel teori, çağdaş psikanaliz teori ve tekniklerinin terapide nasıl çalıştığını araştırdım ve Mediterrenian Journal of Social Sience dergisinde yayınlandı. Akademik yayınlar bir üniversitenin can damarıdır ve dış dünyayla bağlantısıdır. Bu pandemi sürecinde zamanı iyi kullanarak ve çok çaba harcayarak öğrencilerimin de faydalanacağı bu makaleyi Girne Amerikan Üniversitemize kazandırmaktan çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.