1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Putin destek için teşekkür etti
Putin destek için teşekkür etti

Putin destek için teşekkür etti

Rusya’da 2036’ya kadar iktidarda kalmasının yolunu açan anayasaya değişikliğinin referandumda kabul edilmesinin ardından halka gösterdikleri ‘destek ve güven’den ötürü teşekkür eden Devlet Başkanı Vladimir Putin, alınan sonucun kendisine ‘göreve çağrı’ an

A+A-

Putin, “Anayasamızdaki düzenlemeleri destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ‘Hayır’ diyenleri de çok iyi anlıyorum. Halkın güveni için çok çalışmak gerek. Modern Rusya daha yeni oluşuyor. Sovyet döneminden kalma birçok çözülmemiş problem bulunduğunu kabul ediyorum. Daha verimli çalışma sözü veriyorum” dedi. Merkez Seçim Komisyonu’nun açıkladığı rakamlara göre referanduma seçmenlerin yüzde 68’i katıldı. Yüzde 78 değişikliklere ‘Evet’ derken, yüzde 21 ‘Hayır’ dedi. AB ise referandumda yapıldığı öne sürülen düzensizliklerin araştırılmasını talep etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.