1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ronaldo’nun eşim için söylediklerini affettim
Ronaldo’nun eşim için söylediklerini affettim

Ronaldo’nun eşim için söylediklerini affettim

Figo, Ronaldo'nun yıllar önce eşi Helene Svedin için söylediği sözler hakkında konuştu: Affettim çünkü...

A+A-

Portekizli eski futbolcu Luis Figo, 2004-05 sezonunda Inter'e transfer olmadan önce 5 sezon Real Madrid'de oynadı ve 2 buçuk sezon Brezilyalı Ronaldo ile birlikte aynı takımda forma giydi. O dönemde Ronaldo'nun Figo'nun eşi hakkında sarf ettiği sözler tartışma yaratmıştı.

Brezilyalı Ronaldo, Figo'nun eşi hakkında şu sözleri söylemişti: "Bir gün başkan Perez bana gelerek 'Ronnie, niye evinde daha fazla vakit geçirmiyorsun? Bak Figo'ya! O, hep evinde, eşinin yanında' diye çıkıştı. Ben de, 'Bak başkan... Figo'nun eşini görmüyor musun? O, benim eşim olsa, ben de partilerde dolaşmam, hep evimde otururum' yanıtını verdim."

İspanya'da bir medya kuruluşuna röportaj veren Figo, eski takım arkadaşı Ronaldo'nun, eşi Helene Svedin hakkında yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

Efsane isim, "Bu sözleri ben de duydum çünkü Ronaldo bu cümleyi daha önce de soyunma odasına kurmuştu. Ama Roni'yi affettim çünkü o daima şakacı biri olmuştur."

Eşiyle birlikte bir TV programında konuşan Figo da sözlerini bir şakayla bitirdi: 'Ronaldo şunu bilmiyor ki sadece eşim uyuduğunda evden çıkıyorum."

Efsane Real Madrid döneminde oynamalarına rağmen Figo ve Ronaldo sadece iki büyük zafer kazandı: 2002-03 La Liga şampiyonluğu ve 2002 Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu.

2001'de evlenen Figo ve Svedin'in 20, 17 ve 14 yaşlarında 3 kızları var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.