1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rublev, Federer’i 1 saat içinde eledi
Rublev, Federer’i 1 saat içinde eledi

Rublev, Federer’i 1 saat içinde eledi

Cincinnati Masters'ta Roger Federer ile eşleşen Andrey Rublev, tecrübeli rakibini toplam 1 saat süren 6-3 ve 6-4'lük iki set sonunda mağlup etmeyi başardı.

A+A-

Teniste sezonun önemli ATP Masters 1000 etaplarından Cincinnati’de Roger Federer ile Andrey Rublev 3. tur müsabakasında karşı karşıya geldi.

Genel klasmanda 70. sırada bulanan 21 yaşındaki Rublev, turnuvanın favorilerinden Federer’i 6-3 ve 6-4’lük iki setle mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Genç yıldızın, Cincinnati’yi daha önce 6 kez kazanmış Federer’i mağlup etmesi toplam 1 saat 1 dakika sürdü. Rus raket çeyrek finalde vatandaşı Daniil Medvedev’le karşılaşacak.

Klasmanının zirvesindeki isim Novak Djokovic ise emin adımlarla yoluna devam ediyor.

3. turda Pablo Busta’yı 6-3 ve 6-4 ile mağlup eden “Djoker”, çeyrek finalde Lucas Pouille ile karşılaşacak. Diğer çeyrek final eşleşmelerinde Roberto Bautista Agut ile Richard Gasquet, Yoshihito Nishioka ile David Goffin karşı karşıya gelecek.

Pazar günü oynanacak finali kazanan isim 6 milyon Dolar’lık ödülün sahibi olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.