1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler)
Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler)

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler)

Dünya genelinde yüz binlerce insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak NBA'de Houston Rockets forması giyen Russell Westbrook corona virüsü testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğunu açıklad

A+A-

NBA takımlarından Houston Rockets’ta forma giyen yıldız basketbolcu Russell Westbrook, corona virüse yakalandığını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Westbrook, "Takımım Orlando’ya gitmeden önce yaptırdığım corona virüs testi pozitif çıktı. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Karantinaya girdim. İyileşerek kafileye katılmayı dört gözle bekliyorum."

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 2

AISHWARYA RAI

Bollywood yıldızı Aishwarya Rai'nin yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu. 46 yaşındaki Rai'nin 8 yaşındaki kızı Aaradhya'nın da corona virüse yakalandığı belirtildi. 

Rai, Hint sinemasının ünlü ismi Amitabh Bachchan'ın oyuncu olan oğlu Abhishek Bachchan'ın eşi. 

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 3

AMITABH BACHCHAN

Hint sinemasının kralı olarak anılan Bollywood yıldızı Amitabh Bachchan (77) ve oğlu Abhishek (44) corona virüs testlerinin pozitif çıkması sonucu hastanede tedavi altına alındı. Ünlü oyuncu, Covid-19'a yakalandığını Twitter'dan duyurarak, ailesi ve çalışanlarına da test yapıldığını ve şimdi o test sonuçlarını beklediklerini açıkladı. Oğlu Abhishek de hafif belirtiler taşıdıklarını söyledi.

Amitabh, oyuncu ve şu anda parlamento üyesi olan Jaya Bachchan ile evli. 1973'te evlenen çiftin oğullarının yanı sıra Shweta adında bir de kızları bulunuyor.

1970'lerde Zanjeer ve Sholay gibi filmleriyle yıldızı parlayan Amitabh Bachchan'a hayranları 'milenyumun yıldızı' yakıştırması yapıyordu.
Hint sinemasının kralı, kariyeri boyunca 200'den fazla filmde rol aldı. Oğulları Abhishek de anne ve babasının izinden giderek 2000 yılında ilk sinema filmi Refugee ile beyazperdeye adım attı.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 4

DARRYL LYNN HUGHLEY

Cuma akşamı ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville kentinde stand up gösteri yaptığı sırada sahnede bayılan 57 yaşındaki komedyen Darryl Lynn Hughley, corona virüsüne yakalandığını öğrendi. Ünlü komedyen bayıldıktan sonra kaldırıldığı Saint Thomas Hastanesi’nde yapılan testlerin ardından corona virüsü olduğunu duyurdu. Kaldığı otel odasında 14 günlük  karantinaya gien Amerikalı komedyen, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: 

“Hastalığım asempotmatik olarak adlandırıldı. Grip belirtilerine sahip değilim. Nefes darlığım yok ve nefes almakta zorlanmıyorum. Öksürüğüm yok, düşük veya yüksek ateşim de bulunmuyor. Tat veya koku kaybım da yok. Sanırım sadece bilincimi kaybettim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.”

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 5

ANDREA BOCELLI

Dünyaca ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli, milyonlarca kişinin Yotube'dan canlı olarak takip ettiği meşhur paskalya konseri öncesinde corona virüse yakalandığını ve iyileştiğini açıkladı. 61 yaşındaki opera sanatçısı, La Stampa gazetesine yaptığı açıklamada kendisinin ve ailesinin mart ayında yaptırdıkları Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını, ateş ve öksürük belirtileri gösterdiklerini ve tedavi gördüklerini söyledi. Bocelli, "Konserlerimi iptal etmek zorunda kaldım. Bir kabusu yaşamak gibiydi çünkü hiçbir şeyi kontrol edemediğimi hissettim. Kabustan uyanmayı umut ettim" dedi. Bocelli, eşi  Veronica Berti ile birlikte araştırmalar için plazma bağışında da bulunduklarını belirtti.

Bocelli, nisan ayında Milano’daki Duomo di Milano katedralinde boş koltuklar karşısında paskalya konseri vermiş, 'Umut İçin Müzik' adlı konserin YouTube’dan canlı yayını büyük ilgi görmüştü.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 6

KRISTOFER HIVJU

Game of Thrones dizisinde hayat verdiği  Tormund karakteriyle tanınan Kristofer Hivju, yeni tip corona virüs Covid-19'dan kurtuldu. 41 yaşındaki Norveçli oyuncu, sosyal medya paylaşımında kendisinin ve eşinin virüsü yendiğini duyurdu. Hivju, "Haftalar süren karantinadan ve birkaç haftayı da evde geçirdikten sonra hastalıktan kurtulduk. Neyse ki hafif belirtiler yaşıyorduk" dedi. Oyuncu ayrıca, Covid-19'u daha ağır geçirenlere ve hastalık nedeniyle yakınlarını kaybedenlere sevgilerini gönderdiklerini söyleyerek, sevenlerine sosyal mesafeyi korumalarını, ellerini yıkamalarını ve birbirlerine dikkat etmelerini önerdi.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 7

GEORGE STEPHANOPOULOS

Amerikan ABC kanalı sunucusu George Stephanopoulos'a yeni tip corona virüs (Kovid-19) teşhisi konuldu. ABC'nin internet sitesindeki haberde, Good Morning America programını sunan Stephanopoulos'un karısı oyuncu ve yazar Ali Wentworth'e yaklaşık iki hafta önce yapılan corona virüs testinin sonucunun pozitif olduğu belirtildi. Bu süreçte Wentworth'ün kendini evde karantinaya alması üzerine çocuklarının bakımı için kocası George Stephanopoulos, sunduğu program için yayına evden katılmaya başladı. Aynı zamanda Bill Clinton'ın ABD başkanlığı dönemindeki danışmanlarından olan Stephanopoulos, yaptığı açıklamada, kendisinin de Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının sürpriz olmadığını belirtti.  Corona virüs teşhisi konan ünlü sunucu, virüsün ateş, öksürük, baş ağrısı ve nefes darlığı gibi belirtilerini taşımadığını ve kendini gayet iyi hissettiğini ifade etti.


ABD'de 1992'de düzenlenen başkanlık seçimlerinde aday olan Bill Clinton'un seçim kampanyasında görev alan Stephanopoulos, daha sonra da seçimin galibi olan Clinton'un danışmanlığını yapmıştı.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 8

HARVEY WEINSTEIN

Hapisteyken corona virüse yakalandığı tespit edilen Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein iyileşti. Tecavüz ve cinsel saldırı suçundan aldığı 23 yıllık hapis cezasını çekmek üzere New York’ta Wende Islah Evi’ne konulan 68 yaşındaki Weinstein, 14 günlük karantinaya alınmıştı.

Daily Mail’e konuşan bir yakını, yapımcının hayatta kalmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını dile getirerek, “Test sonucu pozitif çıktıktan sonra onunla temasa geçemedik, çünkü tecrit edildi ve karantina altına alındı. Ateşi ve öksürüğü vardı. Normalde de çok sağlıklı değildi. Dürüst olmak gerekirse, çok endişeliydim. Bunu bu şekilde atlattığına inanamıyorum. Kesinlikle bunun onun sonu olacağını düşünüyordum” dedi.

Yapımcının, 23 yıllık cezası açıklandıktan sonra gönderildiği Riker Adası Cezavi'nde hastalandığı öğrenilmiş ve Weinstein hastaneye kaldırılmıştı.  

Weinstein, corona’ya yakalandığı belirlendikten sonra Wende Islah Evi'nde karantinaya alınmıştı.

Weinstein’in Riker Adası’ndayken virüsü kaptığı düşünülüyor.

New York’taki Rikers Adası’nda bulunan kötü şöhretli cezaevinde sadece 2 gün kalan Weinstein, Rikers Adası Hapishanesi'nden maksimum güvenlikli Wende Islah Evi'ne transfer edilmişti. 

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 9

RIHANNA'NIN BABASI RONALD FENTY

Ünlü şarkıcı Rihanna’nın babası Ronald Fenty corona virüse yakalandı. 32 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, evde tedavisi devam eden 66 yaşındaki babasına suni solunum cihazı gönderdi. Barbados’taki evinde kalan Ronald Fenty, The Sun gazetesine verdiği röportajda, “Kızım Robyn beni her gün kontrol ediyor. Ölmek üzereydim. Seni çok sevdiğimi söylemek zorundayım Robyn. Benim için çok fazla şey yaptı. Ona minnettarım” diye konuştu. Babası, Rihanna’nın kendisine solunum cihazı gönderdiğini, ayrıca Barbados’taki hastanelere de değeri 700 bin doların üstünde olan solunum cihazları bağışladığını belirtti.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 10

DİLAN ÇITAK TATLISES

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, "Eklem ağrıları, tat ve duyu kaybı şikayetlerim üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 testi pozitif çıkmıştır" diyerek coron virüse yakalandığını duyurmuştu. 30 yaşındaki şarkıcı, durumuyla ilgili bir paylaşım yaparak takipçilerine içini döktü:

“Her şeyi olduğu gibi sahnede olup şarkı söylemeyi çok özledim. Şimdilik koklayabilme, tat alabilme ve hayatta kalmayı halledelim de...”

Dilan Çıtak'ın sevgilisi Levent Dörter de corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmış, test sonucu pozitif çıkmıştı. Dörter, 10 günlük tedavinin ardından taburcu olmuştu.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 11

JOHN TAYLOR

İngiliz müzik grubu Duran Duran'ın beyni John Taylor corona virüse yakalandığını hatta hastalığı yendiğini açıkladı. Uzun süre düşündükten sonra açıklama yapmaya karar verdiğini söyleyen şarkıcı, sosyal medya hesabındaki paylaşımda "3 hafta önce yaptırdığım corona virüs testim pozitif çıktı. 59 yaşında sağlam ve şanslı bir adamım ki bu süreci hafif atlattım" dedi. Tekrar sahneye çıkmak için sabırsızlandığını söyleyen sanatçı "Bu şeyi yenebiliriz ve yeneceğiz" diye konuştu. 

 

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 12

MARIANNE FAITHFULL

İngiliz şarkıcı ve oyuncu Marianne Faithfull’un, geçtiğimiz hafta pazartesi günü soğuk algınlığı şikayetleriyle gittiği hastanede corona virüse yakalandığı ortaya çıktı. Covid-19 testi pozitif çıkan 74 yaşındaki sanatçı, zatürre başlangıcı tespit edilmesi üzerine gözetim altına alındı.

Faithfull'un menajeri Francois Ravard, sanatçının sağlık durumunun stabil olduğunu ve tedaviye olumlu yanıt verdiği söylendi.

Sanatçının eski eşi John Dunbar, Faithfull için "Güçlükle konuşabiliyor" dedi.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 13

PINK

Ünlü şarkıcı Pink, kendisinin ve 3 yaşındaki oğlu Jameson'ın iki hafta önce corona virüse yakalandığını açıkladı.

40 yaşındaki Pink, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İki hafta önce üç yaşındaki oğlum ve ben Covid-19 semptomları gösteriyorduk" diye başladı. Sonra da şöyle sürdürdü: "Şanslıydık ki aile hekimimiz sayesinde test yaptırdık. Sonuç pozitif çıktı" dedi.

Pink, ailesinin o süreçte karantinada olduğunu, kendisiyle birlikte Jameson'ın da iki hafta boyunca karantinada kaldıklarını ve aile hekiminin önerilerini yerine getirdiklerini belirtti. Birkaç gün önce kendilerine yeniden test yapıldığını ve bu kez sonucun negatif çıktığını belirtti.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 14

ALEXINA GRAHAM

Victoria's Secret ilk kızıl saçlı mankeni olarak tanınan Alexina Graham, ABD'den ülkesi İngiltere'ye dönerek sosyal izolasyon uygulamasına rağmen corona virüs'e yakalanmaktan kurtulamadı. Corona virüs semptomları gösteren 30 yaşındaki model Graham hastaneye kaldırıldı. Ateşinin yükseldiği ve nefes darlığı çektiği açıklanan İngiliz manken sosyal medya paylaşımında durumunun kötü olmadığını ve hastanede tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 15

CHARLOTTE LAWRENCE

Amerikalı 19 yaşındaki şarkıcı Charlotte Lawrence’ın corona virüs testi pozitif çıktı. Oyuncu Christa Miller ile senarist Bill Lawrence’ın kızı olan Charlotte Lawrence, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla deneyimini anlattı. “Tamamen iyileşeceğim” diyen genç şarkıcı, “İçeride kalın. Lütfen. Hasta hissetseniz de hissetmeseniz de içeride kalın. Anne babanızı düşünün. Büyükanne ve büyükbabanızı düşünün” çağrısı yaptı.

Russell Westbrook corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 16

ANDREW JACK

Star Wars filmi oyuncusu ve aksan koçu Andrew Jack, 76 yaşında corona virüsten hayatını kaybetti.

Daha önce corona virüs testi pozitif çıkan İngiiz oyuncunun durumunun ağırlaşması ve diğer belirtilerin artması üzerine kurtarılamadığı belirtildi.

Star Wars'ta Major Caluan Ematt karakterine hayat veren Andrew Jack’in eşi Avustralya’da karantinada olduğundan Jack'in son anlarında yanında yer alamadı. Eşi, Twitter'dan, "Bugün bir adamı kaybettik. Andrew Jack'e iki gün önce corona virüs teşhisi konuldu" notunu yazdı. 

Oyuncu en son Batman filmi için yıldız oyuncu Robert Pattinson’a koçluk yapıyordu. Aynı zamanda Sherlock Holmes, Yüzüklerin Efendisi, Captain America ve Siyah Giyinen Adamlar gibi filmlerde de görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.