1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sahayı apar topar terk eden Aubameyang meğer tuvalete gitmiş
Sahayı apar topar terk eden Aubameyang meğer tuvalete gitmiş

Sahayı apar topar terk eden Aubameyang meğer tuvalete gitmiş

Pierre-Emerick Aubameyang, Arsenal'in Brighton Hove Albion'a 2-1 yenilerek kötü gidişi sürdürdüğü maçın son dakikalarında maçı bırakıp koşa koşa soyunma odasına gitmişti. Nedeni belli oldu: Tuvalet.

A+A-

Arsenal, tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Fakat zor günler yaşayan sadece Arsenal değil. Arsenal'in oyuncusu Pierre-Emerick Aubameyang da sıkıntılı günlerden geçiyor.

Sindirim sistemi problemi yaşayan oyuncu, Arsenal'in Brighton Hove Albion'a kaybettiği maçın son anlarında koşa koşa sahayı terk edip soyunma odasına gitmişti. Aubameyang'ın tuvalete gittiği ortaya çıktı.

Hem oyuncuların hem de yönetimin adeta ateş üstünde olduğu Arsenal, Brighton'a yenilerek galibiyetsizlik serisini 9 maça çıkardı.

Maçın son dakikalarında Arsenal'in mutlak gole ihtiyacı varken takımın tek forveti Aubameyang'ın sahayı terk etmesi taraftardan tepki görmüştü. Fakat durumun zorunlu olduğu anlaşıldı.

 

     

     

    Gol atmak ve rezil olma ihtimali arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Aubameyang, soyunma odasına giderek işi garantiye almayı tercih etti.

    Arsenal'in geçici olarak olarak teknik direktörlüğünü yapan Friedrich Ljunberg ise konuyla ilgili "Sahadan çıktığını görmemiştim. Sadece döndüğünü gördüm. Tuvalete gitmeniz gerekiyorsa, gitmelisiniz" yorumunu yaptı.

    Arsenal, 9 maçlık galibiyetsiz serisine 1 maç daha eklerse tarihindeki en kötü dönem olan ve galibiyetsiz 10 hafta geçirdiği 1977 yılındaki rekoru egale etmiş olacak.

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.