1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sahte belge ile başvuru yaptılar
Sahte belge ile başvuru yaptılar

Sahte belge ile başvuru yaptılar

Girne Amerikan Üniversitesi’ne sahte belge vererek kayıt yaptıran zanlı A.K, A.A ve F.A (17) ile Mohamed Khaled Mohamed tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi’ne  sahte belge veren zanlılar A.K, A.A ve F.A (17) ile Mohamed Khaled Mohamed  tutuklandı. Zanlılar dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru İbrahim Varol olayla ilgili bulguları aktardı. Varol, Nisan ve Ekim 2018 ayları içerisinde zanlı A.K, A.A ve F.A’nın Girne Amerikan Üniversitesi’nde hazırlık okumadan üniversiteye kayıt hak sahibi olması maksadı ile IELTS sınav raporunu sahteleyen zanlı Mohammed Khaled Mohammed ile  söz konusu raporu konu üniversitenin öğrenci işlerine vererek tedavüle sürdüklerini,  zanlı A.K, A.A ve F.A ile Mohammed Khaled Mohammed’in tutuklandığını söyledi. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.