1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sahte dişçi yakalandı!
Sahte dişçi yakalandı!

Sahte dişçi yakalandı!

Güzelyurt'ta tabip olmadığı halde çene ve diş cerrahisi tedavisi yaptığı gerekçesi ile İ.D.Ç isimli kişi ikametgahı içerisinde tedavi yaptığı öğrenildi.

A+A-

Güzelyurt'ta tabip olmadığı halde çene ve diş cerrahisi tedavisi yaptığı gerekçesi ile İ.D.Ç isimli kişi ikemetkgahı içerisinde tedavi yaptığı öğrenildi.

Diş tedavisi yapılan hastalardan Lefkoşa'da ikamet eden bir şahsa uyguladığı tedavi sonrasında ortaya çıkan sahte doktor, 641 gündür de ada içerisinde kaçak olarak yaşıyor..

yapılan soruşturma neticesinde zanlının herhangi bir diploma ve yetkisi olmadığı bilgisi üzerine bu gün çıkarıldığı Güzelyurt kaza mahkemesinde davanın seyri için bir gün daha tutukluluk alınmıştır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.