1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Samsung Galaxy S9'a farklı renk seçeneği geliyor!
Samsung Galaxy S9'a farklı renk seçeneği geliyor!

Samsung Galaxy S9'a farklı renk seçeneği geliyor!

Teknoloji devi Samsung, S9 modellerine kırmızı renk seçeneğini getiriyor.

A+A-

Ünsal Sarıtoprak

Teknoloji devi SamsungS9 modeline yeni bir renk seçeneği getirmeye hazırlanıyor.

Satış stratejisi gereği yeni akıllı telefonlarını öncelikle siyah ve beyaz renklerde satışa sunan Samsung, birkaç ay sonra yeni renk seçenekleriyle ürünün cazibesini artıracak gibi duruyor.

Daha önce Galaxy S ve Note serilerinde de izlediği stratejiyi, Galaxy S9'da da kullanan Samsung, amiral gemisinin kırmızı renk seçeneğini görücüye çıkardı.

Kırmızı renkli Samsung Galaxy S9, maalesef yalnızca Çin'e özel olarak üretilmiş durumda. Bu bölgedeki satış politikasına büyük özen gösteren Güney Koreli firma, kırmızı Samsung Galaxy S9'un tanıtımında Çinli ünlü kadınları kullanıyor.

Rengi haricinde hiçbir özelliği değişmeyen Galaxy S9'un kırmızı versiyonunun, dünyanın geri kalanıyla buluşup buluşmayacağı henüz belli değil. Samsung'dan farklı olarak Apple'ın kırmızı iPhone 8'leri tüm dünyada satışa sunduğunu da hatırlatalım.

Eminim Avrupa ve Amerika kıtasındaki birçok kullanıcı S9 modelinin kırmızısını isteyecektir. Kim bilir belki Samsung bu satış potansiyelini görüp ürünü yurtdışına çıkarma kararı verir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.