1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şantaj ekibinden silah çıktı
Şantaj ekibinden silah çıktı

Şantaj ekibinden silah çıktı

İş adamına seks kaseti şantajında yeni gelişme. Arife Oğuzoğlu’nun evinde bulunan silahı KKTC’ye getirmekle suçlanan Ömer Faruk İlhan tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Lefkoşa’da geçtiğimiz gün meydana gelen iş adamına seks şantajı olayı kısacası özel hayatın gizliliği ile ilgili 4 kişi tutuklanmış ve mahkemeye çıkarılarak tutukluluk almışlardı. Olayda adı geçen ve tutuklanan Medyum Arife Oğuzoğlu’nun evinde ve aynı evde ikamet eten Muharrem Tanrıver’in huzurunda 12 Temmuz günü yapılan aramada yatak odasında 1 adet 9 mm çapında metalik renk tabanca ve 20 adet 9 mm çapında kurusıkı mermi ele geçirilerek, emare olarak alınmıştı. Tabanca ve mermilerin ise Ömer Faruk İlhan tarafından KKTC’ye kanunsuz olarak getirildiği tespit edildi. İlhan tutuklanarak dün Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer huzuruna çıkarıldı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.