1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Şarkıcı Bengü’ye yazdı, ‘Dinimizde böyle bir şey yok demek yerine…’
Şarkıcı Bengü’ye yazdı, ‘Dinimizde böyle bir şey yok demek yerine…’

Şarkıcı Bengü’ye yazdı, ‘Dinimizde böyle bir şey yok demek yerine…’

Bengü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda takipçilerinin yeni yılını kutladı

A+A-

Arkasında bir yılbaşı ağacı ile kamera karşısına geçen ve sevenlerine yeni yıl dileklerinde bulunan Bengü, 2020’ye girerken sahnede olacağını söyledi. Sevenlerine iyi seneler dileyen ve onlar için bolluk, bereket ve şans isteyen Bengü sözlerini “2020 hayallerinizin gerçek olduğu bir yıl olsun” kelimeleriyle tamamladı.

Paylaşımının altına çok sayıda yorum ve beğeni alan Bengü bir takipçisinin yılbaşı ağacı tepkisiyle karşılaştı. Takipçisi başarılı şarkıcının paylaşımının altına:

“Dünya’da yılbaşı ağacı diye bir şey yok, bizim ülke hariç… Hristiyanlar, ayın 23-24’ünde kutladığı bayramları için alırlar ağacı… bizim ünlüler nedense Hristiyanların her şeyine özeniyorlar anlamadım ben almam yada bizim bayramımızı kutlayan hiçbir gavur görmedim. Bazı ünlüler de ‘çocuklar için aldık’ diye yorum yaparlar. Çocuğuna ‘dinimizde böyle bir şey yok’ demek yerine hemen ağaç alıyorlar. Nasıl bir iş anlamadım!” yazdı.

Şarkıcı, videosunun altına gelen bu yorum üzerine tepkisini “Sen alma” sözleriyle gösterdi.

Takipçisi ise Bengü’nün çıkışının ardından: “Vay be o kadar iyi mesaj yazdım bir kez cevap yazmadın abla zaten almayacağım saygılar” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.