1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sertoğlu: "Tatar artık KKTC'li değil, Anadolu çocuğudur"
Sertoğlu: "Tatar artık KKTC'li değil, Anadolu çocuğudur"

Sertoğlu: "Tatar artık KKTC'li değil, Anadolu çocuğudur"

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, 4 Kasım 2021 Perşembe günü KTFF önünde saat 10.00’da toplanıp, Cumhurbaşkanlığı’na yürüyerek siyah çelenk bırakma kararı aldı.

A+A-

Yenidüzen gazetesinin spor servisi ‘Sporyeni’nin haberine göre, 28 Şubat 2020’de, dönemin Başbakanı Ersin Tatar ile KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu arasında imzalanan protokolle BTM 1. Lig’de 26 Ekim 2019 – 8 Mart 2020 tarihleri arasında oynanan müsabakaların hakem ücretlerinin ödeneceği taahhüt edildi.

Fakat imzanın üzerinden yaklaşık iki yıl geçmesine rağmen bu para ödenmedi.

Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda bir toplantı gerçekleştiren BTM kulüpleri ile KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, 4 Kasım 2021 Perşembe günü KTFF önünde saat 10.00’da toplanıp, Cumhurbaşkanlığı’na yürüyerek siyah çelenk bırakma kararı aldı.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu kulüplere yönelik yaptığı konuşmada “Bu işin buralara gelmesindeki en büyük sebep eski Başbakan, şimdiki Cumhurbaşkanıdır” diyerek, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce bu paranın ödendiğini, çekin çıktığını size nasıl söylediyse bana da söyledi. Sizi nasıl kandırdıysa beni de kandırdı. Biz de o günlerde ödenmedi, birkaç güne ödenecek dedik, sesimizi çıkarmadık. Biz de hata yaptık. Benim de suçum var” ifadelerini kullandı.

“KKTC’Lİ DEĞİLDİR ARTIK. ANADOLU ÇOCUĞUDUR”

Sertoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Her gün sizin yanınızdadır. Benim yanıma gelmez, beni görsün da istemez. Ama gece gündüz sizin yanınızdadır, oy isterler. Bu insanlar bugün değilse yarın seçim olduğuna yine sizin yanınıza gelecek. Köy köy gezecekler. Oy istemeye gelince ‘Bütün gençler bizimdir’, seçim bitti mi ta ki diğer seçim gelsin, ara da bulasın. Cumhurbaşkanı KKTC’li değildir artık. Vazgeçti o işten. Anadolu çocuğudur. Her tarafı gezdi. Haftada iki turu vardır. Evvelki gün geldi yarın Antep’e gidiyor. Bozcaada, Gökçeada, İskenderun, Hatay. Her tarafı gezdi. Sadece geçen hafta gittiği gezinin parasını verseydi sizin hakem paranız ödenirdi, gelecek senenin parası da çıkardı. Ama hiç umurunda değil. Arayıp da sormaz da.”

Haberin tamamı için tıklayın…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.