1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyrüsefer harçlarına zam yok!
Seyrüsefer harçlarına zam yok!

Seyrüsefer harçlarına zam yok!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, seyrüsefer harçlarına zam yapılmasının gündemde olmadığını söyledi. Canaltay ayrıca, Karayolları Dairesi'nin altyapı olarak bitirildiğini de ifade etti.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, BRT'de yayınlanan ' Manşet +' programına katılarak, açıklamalarda bulundu. 

"Karayolları Dairesi altyapı olarak bitirildi"

Bakanlığa geldiği zaman Kuzey Kıbrıs’ı ışıl ışıl yapmak istediğini söyleyerek, “Erken konuşmuşum, çünkü para yok. Karayolları Dairesi’nde elektrik teknisyeni ve elektrik mühendisi yok.  Bir lambayı değiştirecek eleman yok. Karayolları Dairesi, altyapı olarak maalesef bitirilmiş durumda” dedi. Karayolları Dairesi’ne en son 2002 yılında personel alındığını belirten Canaltay, eleman alım ilanının 2023 yılında çıkacağını ifade etti. 

"Hava trafik kontrolörü çalışanları pandemi döneminde de çalıştı"

Hava Trafik Kontrolörü çalışanlarına da değinen Canaltay, o görevde kimsenin çalışmak istemediğini söyledi. Canaltay, “Pandemi döneminde bile çalıştılar. Bu insanlar gidip çalışıyor. Bu insanların yasalarında boşluklar var. Onlara da dokunabilmeyi başardık. Yasa, Meclis’e gidecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.