1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sezen’den Yıldız’a 25 yıllık küslük hediyesi…
Sezen’den Yıldız’a 25 yıllık küslük hediyesi…

Sezen’den Yıldız’a 25 yıllık küslük hediyesi…

Sezen Aksu, 25 yıldır küs olduğu Yıldız Tilbe’nin yeni albümüne 2 bedava şarkı verdi. Böylece ikili arasındaki 25 yıllık küslüğün de bitmesi pekişmiş oldu. İşte ayrıntılar...

A+A-

Yıldız Tilbe’nin yeni albümü Kış Gülleri’ne Sezen Aksu’nun sihirli değneği de dokunacak! Sezen Aksu Hele Bir Dokun Hele Bir Yan” ve “Bir Seni Tanırım” eserlerini ücretsiz olarak Yıldız Tilbe'ye hediye etti.

Yıldız Tilbe'nin merakla beklenen yeni albümü“Kış Gülleri”nin, kapağı ortaya çıktı. 9 yeni şarkının bulunduğu albümünün birinci ve ikinci şarkısı ise Sezen Aksu'ya ait. “Hele Bir Dokun Hele Bir Yan” ve “Bir Seni Tanırım” eserlerini Yıldız Tilbe'ye hediye eden Sezen Aksu, Yıldız Tilbe'ye yaptığı jestle dostluğunu iyice pekiştirdi.

Öte yandan, Yıldız Tilbe sanat hayatı boyunca Neşet Ertaş'ın Zülüf Dökülmüş Yüze' adlı türküsünden sonra ikinci defa 25 yıldır küs olduğu Sezen Aksu'ya ait 2 parçayı albümünde seslendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.