1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Siber, Herdaim Dostlar Derneği’ni kabul etti
Siber, Herdaim Dostlar Derneği’ni kabul etti

Siber, Herdaim Dostlar Derneği’ni kabul etti

Siber, “kokulu çiçek bulma arzusu ile burnuları hep yukarıda gezenlerin ayaklarının altında ezilen menekşeleri görmeyip ezmeleri menekşelere yapılmış haksızlıktır.”

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber bugün sosyal sorumluluk ve farkındalık yaratılması konusunda ismini duyuran Herdaim Dostlar Derneği’ni kabul etti.

Dernek adına konuşan Yusuf Şentuğ bir arkadaş grubu olarak ortaya çıkan ve gittikçe büyüyüp farklı kesimlerce destek gören Herdaim Dostlar Derneği’nin özellikle çevre, kültürel varlıklar ve doğal güzelliklerimizin korunması konularında hassasiyetlerinin olduğunu, bu güzelliklerin gelecek kuşaklara aktarılmasında hem toplumda hem de yöneticilerde bir farkındalık yaratma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Şentuğ, Meclis Başkanının da aynı duyarlılıklara sahip olması ve çevreye ve kültürel değerlere sahip çıkma gayreti içerisinde olması nedeniyle dernek adına teşekkür etti.

Siber kabulde yaptığı konuşmada uzun süredir dillendirdiği “istenirse olur” ifadelerinin dernek çalışmaları ile vücut bulduğunu görmenin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek sadece kuru eleştiri yaparak bir yerlere varılamayacağını, gönül ve ruh birliği ile biraraya gelen gayle çeken insanların üretip, çalışıp birşeyler ortaya çıktığına şahit olunmasının önemli bir girişim olduğunu ifade etti.

Siber, toplum için ben ne yapabilirim soruları sorulduğu sürece toplumun daha ileriye gidebileceğinive toplumsal duyarlılıkla farkındalığın artırılması için motivasyonun sağlanması yönünde adımlar atılmasının önemine vurgu yaptı.

Siber, kokulu çiçek bulma arzusu ile burnuları hep yukarıda gezenlerin ayaklarının altında ezilen menekşeleri görmeyip ezmelerininden yola çıkarak Herdaim Dostlar Derneği’nin menekşelere de sahip çıkmasının önemli bir sivil toplum duyarlılığı olduğunu söyledi.

Siber tüm dernek üyelerine tek tek teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.