
Sıla ve Çelik’le çifte coşku
Girne otellerinden Lord’s Palace Hotel yılbaşı gecesinde bir tarafta Sıla ile coşkarken başka tarafta ise Çelik ile şenlendi. Otelin diğer mekanlarında yaşanan her telden eğlenceye de diyecek yoktu
Girne’deki Lord’s Palace Hotel yeni yıla muhteşem konserler ile damgasını vurdu. Otelin dört bir yanında birbirinden keyifli yılbaşı programlarına imza atan Lord’s Palace Hotel, 2018’i büyük bir coşkuyla kutladı. İki farklı salonunda sahne alan Sıla ve Çelik yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanan Lord’s Palace Hotel’de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Sıla şıklığıyla hayran bıraktı
Türk pop müziğinin en güçlü sesi Sıla, yeni yılda tüm dünyaya mutluluk dilerken sevgilisi Ahmet Kural kendisini kulisten hayranlıkla izledi. Şıklığı ve zarifliği ile göz dolduran Sıla en sevilen şarkıları sevenleri ile tek bir ağızdan söyledi. Lord’s Palace Hotel konukları yeni yılın tüm coşkusunu dans ederek ve eğlenerek kutladı. Geceye adanın sevilen grubu Grup Totem’in yanı sıra mükemmel dansları ile Oryantal Yıldız Hazel de eşlik etti.
Çelik bandanasıyla dikkat çekti
90’ların sevilen sanatçısı, kendine has tarzıyla gönüllerde taht kuran Çelik, konserin başında yılbaşında kırmızının önemini vurgularken kırmızı bandanası ve spor ayakkabılarını sevenlerine espriler ile anlattı.
Keyifli sohbetleri ve özlenen sahnesi ile dikkat çeken Çelik, yılbaşında Lord’s Palace Hotel misafirlerine unutulmaz ve bir o kadar da keyifli bir gece sundu. Çelik’ten önce ise keyifli performansı ile Ahmet Evan ve orkestrası tüm seyircileri geceye hazırladı. Kapanışı Oryantal Yıldız Hazel, eşsiz koreografisi ve misafirler ile enteraktif şovları ile sonlandırdı.
Her telden eğlence…
2017 yılını dolu dolu geçiren otel bünyesindeki Kömür Steak & Ocakbaşı ve Khephal 2018’e görkemli bir giriş yaptı. Fasıl eşliğinde misafirlerine lezzetli bir ziyafet sunan Kömür ve Khephal, görkemli oryantal şovuyla herkesi büyüledi. Geri sayımda şampanyalar patlarken bir yandan da Kömür ve Khephal’in bahçesinde hava fişek şovlarını izleyen misafirler 2018’e coşkuyla girdi.
Diğer taraftan oteldeki Sky Lounge & Bar’ın vazgeçilmez DJ’leri Barriso ve Cruze eğlence severlere eşsiz bir yeni yıl yaşattı. Geceye renk katan Percussion Salahi ile misafirler eğlenceye doymadı.
Otel bünyesinde Acoustic 4 grubu ile eğlenceye start veren Mystique ise ülkemizin ünlü DJ’lerinden Emrah Polat ile tempoyu arttırdı. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden yeni yıl eğlencesine ilgi oldukça yoğundu.




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT