1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Şimdilik ekmeğe zam söz konusu değil"
"Şimdilik ekmeğe zam söz konusu değil"

"Şimdilik ekmeğe zam söz konusu değil"

KIBRIS Gazetesi’ne konuşan Fırıncılar Birliği Başkanı Ömer Çıralı, ekmek fiyatlarına zam yapılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaparak, birlik olarak ekmeğe zam yapılması konusunda bir karar almadıklarını vurguladı.

A+A-

Son dönemde temel gıda ürünlerinde ve ekmek fiyatlarında artışların yaşanması, tüketicileri endişelendirmeye devam ediyor. Her geçen gün yaşanan bu zamlar, özellikle dar gelirli ailelerin bütçelerini olumsuz yönde etkiliyor.

KIBRIS’a konuşan Fırıncılar Birliği Başkanı Ömer Çıralı, ekmek fiyatlarına zam yapılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaparak, birlik olarak ekmeğe zam yapılması konusunda bir karar almadıklarını vurguladı.

“Şimdilik ekmeğe zam söz konusu değil”

Bazı fırınların zam yapılması konusunda isteklerinin olduğunu belirten Çıralı, şu an için ekmeğe zammın söz konusu olmadığını dile getirerek konuşmalarına şu şekilde devam etti:

“Bazı fırınlar hayat pahalılığından ötürü zam yapılması gerektiğini dile getirdiler yalnız birlik olarak bizim şimdilik öyle bir kararımız yok.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.