
Sırlarıyla uğurlandılar
Gönyeli’de, önceki sabah, önce eşini öldürüp ardından da canına kıyan Hasan- Sevinç Karasalih çiftinin ölümleriyle ilgili sis perdesi henüz aydınlanmadı. Yeni Bakış’a konuşan Karasalih çiftinin komşuları, “Her ikisi de çok iyi insanlardı” dediler
Gönyeli’de, önceki sabah, önce eşini öldürüp ardından da canına kıyan Hasan-Sevinç Karasalih çiftinin ölümleriyle ilgili sis perdesi henüz aydınlanmadı. Yeni Bakış’a konuşan Karasalih çiftinin komşuları, “Her ikisi de çok iyi insanlardı” dediler.
Olay şok etti
Karasalih çiftinin komşuları, her ikisinin de çok iyi insanlar olduğunu ifade ederek, bu olay karşısında şok olduklarını belirttiler. Komşuları, “Bugüne kadar kavgalarını gürültülerini duymadık. İkisi de çok iyi insanlardı. Böyle bir olayın yaşanması karşısında hem çok üzüldük hem de şok olduk” dediler.
Gözyaşları bir an olsun dinmedi
Bu arada, Karasalih çiftinin cenazeleri dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Karasalih çiftinin ailesi ve sevenleri katıldı. Tören boyunca çiftin çocuklarının gözyaşları dinmek bilmedi.




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT