1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Son yaşanan gelişmelerin faturası şahsıma mal edilmeye çalışılıyor”
“Son yaşanan gelişmelerin faturası şahsıma mal edilmeye çalışılıyor”

“Son yaşanan gelişmelerin faturası şahsıma mal edilmeye çalışılıyor”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Faiz Sucuoğlu, son günlerde kamuoyunu meşgul eden olaylara ilişkin açıklama yaparak, “Son yaşanan gelişmelerin faturasının şahsına mal edilmeye çalışıldığını, ancak buna ne kendisinin ne de halkın izin verece

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Faiz Sucuoğlu, son günlerde kamuoyunu meşgul eden olaylara ilişkin açıklama yaparak, “Son yaşanan gelişmelerin faturasının şahsına mal edilmeye çalışıldığını, ancak buna ne kendisinin ne de halkın izin vereceğini söyledi.

UBP Genel Başkan Adayı Sucuoğlu’nun basın bürosu tarafından yapılan açıklamada, Sucuoğlu’nun şu ifadelerine yer verildi:

“Son günlerde kamuoyunu üzücü bir şekilde meşgul eden olaylarla ilgili açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. Halkıma hizmet amacı ile çıktığım siyasi hayatımda, geleceğe onurlu, dürüst ve şerefli bir isim bırakabilmeyi en önemli prensip olarak benimsedim. Bugüne kadar herhangi bir şekilde adımın bu prensibime aykırı olarak anılmasına fırsat verecek eylemlerde bulunmadım ve bulunmayacağım. Kat'i surette vurgu yapmak istediğim konu, son yaşanan gelişmelerin faturasının şahsıma mal edilmeye çalışılmasıdır. Buna ne ben ne de halkımız izin vermez” ifadelerine yer verildi.

“Parti başkanlığı yarışında rakiplerimle ancak siyasi boyutta, fikirler düzeyinde yarışırım. Siyaset dışında, özellikle de halkımızın manevi değerlerine ve aile kurumuna zarar verecek bir durum içinde olmam söz konusu değildir” diyen Sucuoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu sebeple gerçeklerin çarpıtılması için çaba gösterenlerin uğraşlarının boşa çıkacağı ortadadır. Temiz siyaset diyerek çıktığımız bu yolda adımızı bu kirli işlerin içine çekmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bu tarz kirli işler bizim politikalarımız içinde yer alamaz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.