1. HABERLER

  2. SPOR

  3. St. Pauli tribünlerinde terör örgütüne destek pankartı!
St. Pauli tribünlerinde terör örgütüne destek pankartı!

St. Pauli tribünlerinde terör örgütüne destek pankartı!

Barış Pınarı Harekatı’na destek verdiği için Türk futbolcu Enver Cenk Şahin’i kadro dışı bırakan St. Pauli’nin taraftarları, tribünde terör örgütü YPG/PKK’ya destek vererek skandala imza attı

A+A-

Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği için Türk futbolcu Enver Cenk Şahin'i geçen hafta kadro dışı bırakan Alman St. Pauli kulübünün taraftarları, tribünde terör örgütü YPG/PKK'ya destek vererek skandala imza attı.

Alman İkinci Futbol Ligi'nin 10. haftasında Darmstadt ekibiyle sahasında karşılaşan St. Pauli'nin taraftarları, maç sırasında tribünde terör örgütü YPG/PKK lehine pankart ve terör örgütüne ait flamalar açtı.

Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, tribünden çekilen fotoğraflar eklenerek skandala dikkat çekildi ve statta terör örgütü propagandası yapılmasına tepki gösterildi.

Alman siyasetçilerinin ve medyanın bu fotoğraflara nasıl bir tepki göstereceğinin merak edildiği belirtilen paylaşımda, “Çünkü statlarda siyasetin yeri olmadığı gerekçesiyle günlerden beri Türk ve Türk kökenli futbolcular asker selamından dolayı hedefe koyuldular.” ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.