1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. State of Decay 2 sonunda ön yüklemeye açıldı!
State of Decay 2 sonunda ön yüklemeye açıldı!

State of Decay 2 sonunda ön yüklemeye açıldı!

Xbox'ın merakla beklenen oyunu State of Decay 2, ön yüklemeye açıldı.

A+A-

Ünsal Sarıtoprak

State of Decay 2 bugün itibariyle Xbox One ve Windows 10 PC üzerinde ön yüklemeye açıldı. State of Decay 2'yi ön sipariş vermiş olan kullanıcılar oyunu şimdiden indirmeye başlayabilir. İndirme boyutu Reddit üzerinde belirtilene göre 20 GB civarında.
 
State of Decay 2, 22 Mayıs'ta Xbox One ve Windows için çıkışını gerçekleştirecek.

Ultimate Edition'ı ön sipariş eden kullanıcılar oyuna resmi çıkış tarihinden üç gün önce erişebilecek. Ultimate Edition, erken erişimin yanı sıra State of Decay: Year One Survival Edition, Independence Paketi ve Daybreak Paketi'ni de içeriyor olacak.
 

Standard Edition 68,75 TL üzerinden satışa sunulurken, Ultimate Edition ise 150,00 TL üzerinden satışa sunulacak. Son olarak, State of Decay 2 çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass sistemine ekleneceğini hatırlatalım. Xbox kullanıcıları Xbox Game Pass sistemine sadece 1 TL karşılığında Haziran ayına kadar üye olabilirler. Haziran ayından sonra üyelik sistemine zam geleceğinide ek olarak belirtmiş isterim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.