1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Suç ortakları aranıyor
Suç ortakları aranıyor

Suç ortakları aranıyor

Güzelyurt’ta Oğuz Altunterim’i vurma suçlaması ile tutuklanan Hüsnü Durusoy, İsmail Mavideniz ve Berkem Demir dün mahkemeye çıkarıldı ve mahkeme zanlılar aleyhinde üçer gün tutukluluk emri verdi

A+A-

Güzelyurt’ta Oğuz Altunterim’in silahlı saldırıya uğraması ile ilgili yürütülen soruşturmada zanlı olarak görülen Hüsnü Durusoy, İsmail Mavideniz ve Berkem Demir Güzelyurt’ta dün mahkemeye çıkarıldı.

Zanlılar hakkında 3’er gün tutukluluk emri verildi. Olayla bağlantısı olduğu düşünülen İsmail Keçeli ve henüz kimliği belli olmayan bir kişinin arandığı belirtildi.

Güzelyurt Kaza Mahkemesi’nde ifade veren polis memuru Hüseyin Özakdenizli, Oğuz Altunterim’in sağ ayak baldırından ateşli silahla vurularak ağır yaralandığını anlattı. Zanlı Hüsnü Dorusoy’un duruşma öncesinde Altunterim’i kendisinin vurduğuna dair ifade verdiğini, tabancanın da yerini göstererek emare olarak alındığını söyledi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.