1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3.  Sucuoğlu: “Babasının maaşı çocuk için düzenlenecek”
 Sucuoğlu: “Babasının maaşı çocuk için düzenlenecek”

 Sucuoğlu: “Babasının maaşı çocuk için düzenlenecek”

Büyükkonuk’ta ailesini kaybeden 12 yaşındaki küçük Barış Katırcı'nın geleceği Bakanlar Kurulu’nun gündeminde…

A+A-

Denizde yaşanan talihsiz bir olayın ardından annesini, babasını, abla ve abisini kaybeden 12 yaşındaki Barış Katırcı için Çalışma Bakanlığı çalışma başlattı. Küçük Barış’ın sorumluluğunu halası üstlenirken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Akıncı ve Başbakan Tatar da “çocuğu sahipleneceklerini” belirtmiş, devletin her türlü desteği vereceğini söylemişti. Yaşanılan talihsiz olay ada genelinde büyük üzüntü yaratırken, hafta sonu taburcu olan Barış Katırcı sorumluluğunu üstlenen halasının gözetimine alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, küçük Barış’ın geleceği ile ilgili yapılabilecekleri bugün Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını açıkladı.

 Sucuoğlu: “Babasının maaşı çocuk için düzenlenecek”

 Konuyla ilgili bilgi veren Sucuoğlu, “Küçük Barış’ın geleceği ile ilgili yapılacak düzenlemeler, bugün Bakanlar Kurulu gündemine taşınacak. Bu düzenlemelerde, ailenin tercihi de görüşleri de çok önemli bizim için. Babasından kalma bir maaş var, onunla ilgili düzenlemeler yapılacak. Barış, halasının himayesine alındı. Küçük Barış’ın halası eğitimli bir kardiyoloji bölümü hemşiresi. Halasının çalıştığı hastane de (YDÜ Hastanesi) her türlü imkanı sunmaya hazır olduğunu açıkladı. Sosyal Hizmetler Dairesi'nde görevli personellerimiz psikologlar eşliğinde Barış’a destek oldu. Çocuk için bundan sonra elimizden geleni yapacağız, bakanlık olarak biz çocuğun yakinen takipçisi olacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum