1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sumudica imzayı attı! 2021...
Sumudica imzayı attı! 2021...

Sumudica imzayı attı! 2021...

Gaziantep Futbol Kulübü, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Marius Sumudica ile 2021 yılına kadar yeni kontrat imzaladı.

A+A-

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Marius Sumudica’nın sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattığını açıkladı.

Marius Sumudica, sezon sonu bitecek olan sözleşmesini Gaziantep Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Mahsun Altunkaya ve Genel Sekreter Müslüm Özmen’in katılımıyla düzenlenen imza töreninde attığı imza ile uzattı.

MARIUS SUMUDICA: BURADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Gaziantep’te olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Kariyerime Gaziantep’te devam etmekten dolayı çok mutluyum. Burada geride bıraktığımız sürede yeni bir takım olmamıza rağmen başarılı sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. Yönetimimizinde bu doğrultuda bana güvenmesi ve sözleşmemi bir yıl daha uzatmaları uzun vadeli başarılar için beni heyecanlandırıyor. Taraftarımıza bir kez daha söz veriyorum ki bu takım asla düşmeyecek ve başarılı olmaya devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.