1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor yarışmacıları belli oldu mu?
Survivor yarışmacıları belli oldu mu?

Survivor yarışmacıları belli oldu mu?

Survivor son yıllarda her kış döneminde izleyiciyi ekran başına topluyor ve bu sene de ne zaman başlayacağı merakla araştırılıyor

A+A-

Survivor yarışması için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günler Survivor ne zaman başlayacak sorusuna açıklık getirdi. İşte Survivor ne zaman başlayacak sorusunun cevabı…

SURVİVOR YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?

Acun lıcalı, ilk kesinleşen yarışmacının da oyuncu Ersin Korkut olduğunu açıkladı. Acun önceki açıklamalarında da Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle, 2020 kadrosunda yer alacağını belirtmişti.

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2020 yarışmasının ne zaman başlayacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Acun Ilıcalı yarışmanın şubat ayında ekranlarda olacağını ifade etti. Yayınlandığı dönemlerde izleyiciden büyük ilgi gören Survivor bu sene 16 Şubat tarihinde başlayacak.

GEÇEN SENE SURVIVOR’DA NELER OLDU?

Geçtiğimiz sene Survivor, Türkiye ve Yunanistan takımları şeklinde gerçekleştirildi. Geçen sene Survivor’da Türkiye şampiyonu Yusuf Karakaya oldu, Yunanistan şampiyonu ise Katerina Dalaka oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.