1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tabancasını başkasına verdi
Tabancasını başkasına verdi

Tabancasını başkasına verdi

Mağusa’da, Hakan Çiğdem ile aralarında bulunan alacak verecek meselesinden dolayı tartışan Metin Zorba, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı kullanması için başkasına verdiği gerekçesi ile tutuklandı

A+A-

Mağusa’da, Hakan Çiğdem ile aralarında bulunan alacak verecek meselesinden dolayı tartışan Metin Zorba, tasarrufunda kanunsuz olarak taşıdığı tabancayı kullanması için bir başkasına verdiği gerekçesiyle tutuklandı. “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu”, “Kanunsuz ateşli silah taşıma”, “Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu” ve “Kanunsuz patlayıcı madde taşıma” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Zorba aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi. Zanlı Zorba’nın konu kanunsuz tabancayı kullanması için verdiği kişi ise aranıyor.

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.