1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Taçoy: "4’lü koalisyon hükümetinin kurulmasını zor görüyorum”
Taçoy: "4’lü koalisyon hükümetinin kurulmasını zor görüyorum”

Taçoy: "4’lü koalisyon hükümetinin kurulmasını zor görüyorum”

konomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, 4’lü koalisyon hükümetinin kurulacağını düşünmediğini ifade ederek, “Bu formül denenmiştir, istikrar getirmez. Kurulmasını zor görüyorum” diye konuştu.

A+A-

Katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, 4’lü koalisyon hükümetinin kurulacağını düşünmediğini ifade ederek, “Bu formül denenmiştir, istikrar getirmez. Kurulmasını zor görüyorum” diye konuştu.

"4'LÜ KOALİSYON DENENDİ, BAŞARILI OLMADI"

Ülkenin istikrar ve icraata ihtiyacı olduğunu dile getiren Taçoy, 4’lü koalisyon görüşmelerinin olumlu gitmediğini duyduğunu ifade etti.

Taçoy, UBP’nin arzuladığı hükümetin, Türkiye ile işbirliği içinde, var olan sıkışıkları giderecek, ülkeyi içinde bulunduğu durumdan ileriyi götürecek, projeleri tamamlamayacak bir icraat hükümeti olduğunu vurguladı.

İcraat hükümetinin kurulması gerektiğinin altını çizen Taçoy, “İcraat hükümetinde Seçim ve Halkoylaması Yasasının ele alınması, seçim sisteminin değiştirilmesi gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.